Точно 10 дни остават до крайния срок за участие в

...
 Точно 10 дни остават до крайния срок за участие в
Коментари Харесай

10 дни до крайния срок за участие в конкурса „Дигитални новатори в образованието“

  Точно 10 дни остават до крайния период за присъединяване в състезанието „ Дигитални новатори в образованието “.

До 17:00 ч. на 27 май 2022 година чакаме кандидатурите на всички искащи учители, в това число помощник-учители, учащи възпитаници от 1-ви до 12-ти клас по всички образователни дисциплини, включени в образователните стратегии на МОН. Регистрацията в състезанието става посредством подаване на Формуляр за кандидатстване, наличен на уеб страницата на БАИТ.

Най-много кандидатури все още има в категорията Интерактивност при преподаването – общо 14, Технологични нововъведения и Мултиплициране на новаторските образователни решения са с по 8 поръчки. В категорията Практическа устременост на преподаването по осведомителни технологии към този момент има 2 кандидатури.

В поддръжка към кандидатурите се одобряват линкове към отзиви, референции, мнения от възпитаници и родители във Фейсбук, LinkedIn, образователни платформи, получени по имeйл, резултати от проби, видео материали, линкове към материали и видео материали.

Журито, което включва членовете на Управителния и Контролния препоръки на БАИТ, ще отличи най-хубавите кандидатури от 1-во до 3-то място във всяка от четирите категории. Победителите ще бъдат оповестени на публична гала в ТехноМеджикЛенд на 29.06.2022 година

Учителите, спечелили първо място във всяка от четирите категории, ще получат ваучер за гратис посещаване на ТехноМеджикЛенд с учениците им.

Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Министъра на образованието и науката.

Спонсори на състезанието: ТехноЛогика, Акронис България, Кейсием, VMware България, Дейта плюс, Модис България, Училищна Телерик Академия

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР